Blogi 2 vuotta tänään!

Kaksi vuotta sitten perustamaani blogiin on syntynyt tähän mennessä noin kuusikymmentä unta ja nukkumista käsittelevää kirjoitusta: uneksiminen, unimusiikki, uni ja työssä jaksaminen sekä kipu, masennus ja nukkuminen, vain muutamia mainitakseni.

Näkökulmia teksteihin ovat tuoneet muun muassa evoluutiotutkimus ja antropologia, tieteenfilosofia, kulttuurikritiikki, kritiikki unen kaupallistumista kohtaan sekä tietenkin perinteisempi unitutkimus. Paras tapa tutustua kirjoituksiin on sivupalkin asiasanapilven kautta.

∗∗∗

Blogille alkusysäyksen antanutta unireseptilomaketta on ladattu tähän mennessä yli 1000 kertaa. Käyttäjäpalaute on yhä tervetullutta.

∗∗∗

Lukijoiden omia toiveita käsiteltävistä aiheista voi esittää yhteydenottosivun kautta. Aikomukseni on kirjoittaa lähiaikoina muun muassa univaikeuksista neuropsykiatrisissa häiriöissä, jatkaa kivun ja unen suhteesta sekä toivoakseni käsitellä myös vanhemmuuden merkitystä nuorten univaikeuksien korjaamisessa.

∗∗∗

Tiedon blogipäivityksistä saa helpoiten tilaamalla sähköposti-ilmoituksen sivupalkin alareunasta tai seuraamalla twitter– tai facebook-tiliäni.

Kiitos lukijoille mielenkiinnosta uniasioita kohtaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *