Minusta

 

Johannes Kajava, unikouluttaja. Olen kiinnostunut unen ja unettomuuden merkityksestä hyvinvoinnin ja terveyden kannalta. Blogin tarkoitus on tuoda esille tieteellista unitutkimusta eri alueilta suomenkielisenä.

Koulutukseni on filosofian maisteri ja kotipaikkani on Helsinki. Olen myös Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattihenkilö ja perehtynyt niin nuoruus- kuin työikäisten unettomuuden hoitoon ja suorittanut unettomuuden kognitiivis-behavioraalisen terapian (KBT-I, CBT-I) ensimmäisen osion. Olen suunnitellut ja järjestänyt useita uneen liittyvä koulutuksia, joista osa on ollut valtakunnallisia.

Työskentelen nuorisopsykiatrisella osastolla. Kuulun Suomen Unitutkimusseuraan, Uniliittoon ja Suomen unihoitajaseuraan. Lisätietoja Linkedin.com-palvelusta (kirjautuminen tarvitaan). Toimin lisäksi yrittäjänä ja tarjoan koulutus- ja konsultointipalveluja yhteisöille ja yrityksille. Videoluennot ovat mahdollisia, mikä vapauttaa pitkien välimatkojen tuomista esteistä. Kts. myös Unipalvelut-sivusto.

2 thoughts on “Minusta”

  1. Hieno juttu tämä sivu.
    toivottavasti saat nopeasti kävijöitä ja paljon. Katso mun sähköposti, jonka tänään lähetin.
    Olisi ehkä ideaa tehdä uusi koulutuspäivä, vähän olen asiaa kypystellytkin.
    t. Merja S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *